Medaljer på stribe for orienteringsklub

Klubformand Ole Jensen gratulerer Ansa MacLassen med de tre medaljer ved VM i mountainbike orientering. Privatfoto
9. oktober 2016 06:00

Ansa MacLassen fra Rold Skov Orienteringsklub er en sej kvinde. Senest demonstreret forleden, da hun vendte hjem med ikke færre end tre sølvmedaljer fra verdensmesterskaberne i mountainbike orientering, der blev afholdt i Litauen.

Og så blev den lokale VM-deltager oven i købet "snydt" for endnu en medalje undervejs...

I den indledende langdistancekonkurrence anvendte de litauiske VM-arrangører et tidtagnings- og kontrolsystem, som desværre viste sig ikke at virke.

Det betød, at hele langdistancekonkurrencen efterfølgende måtte annulleres - til stor ærgrelse for Ansa MacLassen, der efter 22 krævende kilometer lå til en første- eller andenplads.

Til gengæld gik det strygende for Ansa MacLassen i de følgende dages konkurrencer i Dame-65-klassen.

På mellemdistancen cyklede hun i mål til en klar andenplads, kun slået af en konkurrence fra værtslandet.

Dagen efter gentog Ansa MacLassen kunststykket på sprintdistancen, og ved den afsluttende præmieceremoni fik hun også overrakt sølv for sin samlede andenplads i årets World Cup.

Konkurrencerne blev afholdt i byen Kaunas i Litauen, der bød på flotte stævnepladser i den smukke natur ved floden Nemunas, som snor sig igennem byen mange steder.

- Det betød herlige cykelforhold og supergode, spændende og i høj grad udfordrende baner, som krævede fuld koncentration hele tiden, konstaterer en glad tredobbelt sølvmedaljevinder fra Rold Skov Orienteringsklub.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...