Medaljer til svømmere

Svømmere fra Søhesten hjem med medaljer

Privatfoto

Privatfoto

HJALLERUP:I weekenden deltog Søhesten med en liggetrup til det store stævne, Aalborg cup. Det var et stævne fyldt med fart, spænding og masser af personlige rekorder, hvor en af disse rekorder resulterede i en VÅM-tid (vestdansk årgangsmesterskab).

Der er tredje weekend i træk at Søhesten er ude og svømme stærkt og der ingen tvivl om, at Aalborg cup var det største på alle tænkelige måder. Der deltog 383 svømmere fordelt på 28 klubber fra hele landet, enkelte kom sågar fra Norge. Det var svømmere på det allerhøjeste niveau, hvor mange af Aalborgs førsteholdssvømmere deltog.

- Derfor er vi i Søhesten også stolte over, at de kunne stille sig på skamlen flere gange under stævnet, fortæller trænerne Camilla Rosenkjær Blach og Thøger Brinkmann Nielsen.

Der var to af søhestens svømmere der kunne hænge medalje om halsen, Astid Hassing fik fire bronzemedaljer mens Christian Kornum kunne stille sig øverst på skamlen og modtage guldet. Christian lå også klart i spidsen i 200 bryst, men blev desværre disket for en tyvstart, hvilket ellers også ville have resulteret i guld.

Mie Ø. Nielsen var også lige forbi, for at ønske hendes svømmekammerater held og lykke. Stemningen til stævnet var heller ikke noget man kunne klage over, da Michael Stærke, som er kommentator på TV2, kommenterede løbende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk