Medie: Dalsgaard er ombejlet

AaB’s højre back ryger nok til udlandet denne vinter

Henrik Dalsgaard (til højre) har efter al sandsynlighed kun to kampe tilbage i AaB-trøjen. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Henrik Dalsgaard (til højre) har efter al sandsynlighed kun to kampe tilbage i AaB-trøjen. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:AaB avancerede mandag aften til tredjepladsen i Superligaen og er klar Superligaens mest scorende hold i denne sæson med 35 mål i 16 kampe.

En af årsagerne til den stærke offensiv er højrebacken Henrik Dalsgaard, der takket være sin fortid som angriber, stadig er en stor del af angrebsspillet og er med i mange mål.

Men til vinter er han efter al sandsynlighed fortid i AaB. Henrik Dalsgaard har takket nej til AaB’s tilbud om en kontraktforlængelse, og i følge hans agent Thomas Gaardsøe, er der mange bejlere til Dalsgaard. Det skriver Ekstra Bladet, der vurderer, at AaB’s banemænd fra sidste sæsonens Europa League, Club Brugge, er blandt favoritterne til at sikre sig Dalsgaards underskrift på en n y aftale.

- Jeg vil ikke kommentere klubnavne, men jeg kan godt sige så meget, at der er en bred interesse for Henrik. Vi har fået rigtig mange henvendelser den seneste tid også i takt med, at Henrik har haft en stor andel i, at AaB har scoret så mange mål og vundet mange målrige opgør, fortæller Thomas Gaardsøe til Ekstra Bladet.

- Der har også været Superliga-klubber på banen, men for Henrik er det vigtigt, at han kommer videre til et sted, hvor han kan udvikle sig med landsholdet for øje. Nu er Lars Jacobsen stoppet på landsholdet, og så skal han selvfølgelig gå efter at komme i spil til A-landsholdet hvor han tidligere har spillet mange U21-landskampe, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.