Medie: Englænder skubbet i døden under EM-uroligheder

Engelsk fodboldtilhænger er angiveligt død under tilskuerballade efter opgøret mellem England og Rusland.

England v Russia - EURO 2016 - Group B Foto: Reuters/Jean-paul Pelissier

England v Russia - EURO 2016 - Group B Foto: Reuters/Jean-paul Pelissier

En engelsk fodboldtilhænger har angiveligt mistet livet under uroligheder efter lørdagens kamp mellem England og Rusland i den sydfranske by Marseille.

Det skriver mediet 90thmin.com i et tweet natten til søndag. Ingen andre medier har omtalt sagen, og fra officiel side er der heller ingen meldinger om et dødsfald.

- Lokale siger, at en englænder er død. Tilsyneladende blev han skubbet foran undergrunden, hedder det i tweetet.

Det er således uklart, om personen er skubbet ud foran et tog eller eventuelt ved indgangen til undergrundsstationen.

Men på et billede, der ledsager teksten, kan man se en rulletrappe til en undergrundsstation, der er afspærret af bånd, mens nedgangen overvåges af en fransk politibetjent.

Kampen mellem England og Rusland endte 1-1, og i slutningen af kampen og efter slutfløjtet har flere medier berettet om voldsomme uroligheder og slåskampe mellem tilhængere af de to hold.

Allerede i timerne op til de holds første kamp i turneringen var der voldelige sammenstød mellem rivaliserende fans. Politiet måtte ifølge britiske medier genoplive en 51-årig fan, efter at han gentagne gange blev sparket i hovedet - tilsyneladende af russiske tilhængere - og efterladt bevidstløs.

Mandens tilstand er kritisk, skriver The Guardian. Yderligere en person skulle være kommet alvorligt til skade inden Englands åbningskamp.

Sammenstødene i gaderne tæt på Stade Velodrome kom også tæt på en af det engelske landsholds spillere.

Rebekah Vardy, der for få uger siden blev gift med Leicester- og England-angriberen Jamie Vardy, måtte reddes væk fra et brasserie, der lå tæt på, hvor politiet affyrede tåregas for at få kontrol over ophidsede fodboldfans.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.