Medie: Hjulmand fyres snart

Kasper Hjulmand er fortid i Mainz 05. Fyresedlen får fodboldtræneren tirsdag formiddag, erfarer Kicker

Kasper Hjulmand har en fortid i FC Nordsjælland. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Kasper Hjulmand har en fortid i FC Nordsjælland. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

MAINZ:Ifølge den tyske sportsavis Kicker bliver Kasper Hjulmand fyret som træner for fodboldklubben Mainz 05 tirsdag formiddag.

Han erstattes af klubbens U23-træner Martin Schmidt, erfarer avisen. Schweizeren har siden 2010 trænet klubbens U23-mandskab.

Hjulmand blev træner for bundesliga-klubben i sommeren 2014. Mainz er nummer 14 efter 21 spillerunder.

En fin start

Den tidligere FC Nordsjælland-træner fik en fin start i Bundesligaen. Mainz var ubesejret i klubbens første otte ligakampe i sæsonen.

Men efter 2-1-sejren over Augsburg 18. oktober gik det den forkerte vej for Hjulmand og Mainz. Siden den sejr har Mainz kun vundet én af 13 kampe, og det koster altså nu danskeren jobbet.

I fredags tabte Mainz 2-4 ude til Borussia Dortmund, og Mainz er dermed fedtet godt ind i nedrykningskampen. Klubben har kun ét point ned til en nedrykningsplads.

Lever for Mainz

Hjulmand blev efter det seneste nederlag konfronteret med sin egen position i klubben.

- Jeg lever hvert eneste sekund for Mainz. Jeg arbejder hårdt hver dag, og hvis nogen ikke mener, at det er godt nok, så må de sige det til mig, sagde danskeren til Bild.

Hvis det rent faktisk ender med en fyring af Hjulmand, må det formodes, at det også betyder et farvel til Hjulmands to danske assistenttrænere Keld Bordinggaard og Flemming Pedersen. Mainz møder på lørdag Eintracht Frankfurt hjemme, og det bliver altså ikke med Hjulmand på trænerbænken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.