Medie: Laudrup er meget tæt på Swansea-job

Michael Laudrups ansættelse i Swansea kan ifølge South Wales Evening Post være meget nært forestående.

Medie: Laudrup er meget tæt på Swansea-job

Michael Laudrup bliver muligvis allerede i dag, fredag, præsenteret som manager for Premier League-klubben Swansea, vurderer avisen South Wales Evening Post.

Det mest sandsynlige er dog, at ansættelsen bliver offentliggjort i næste uge, mener lokalavisen.

Avisen fortæller, at der torsdag var forhandlinger i gang mellem Swansea-ledelsen og Laudrups repræsentanter med agenten Bayram Tutumlu i spidsen.

Avisen spekulerer i, at Michael Laudrup muligvis selv dukker op i det engelske fredag, men at ansættelsen nok først bliver gjort officiel i næste uge.

Swansea har selv gjort sit til, at det anses som et faktum, at Michael Laudrup kommer til at overtage managersædet efter Brendan Rodgers.

Klubbens nu forhenværende manager blev for nylig hentet til Liverpool efter Swanseas 11.-plads i Premier League i oprykkersæsonen.

Torsdag kom Swansea kortvarigt til at lægge en billedserie af Laudrup ud på klubbens hjemmeside, inden den prompte blev fjernet igen.

Michael Laudrup, som fredag fylder 48 år, ser dermed ud til at blive en del af engelsk fodbold, 29 år efter at han som teenager var meget tæt på at skifte fra Brøndby til Liverpool.

Skiftet gik dog i vasken, og Laudrup blev i stedet købt af den italienske storklub Juventus.

I sin karriere som udlandsprofessionel spillede Michael Laudrup for Lazio, Juventus, FC Barcelona, Real Madrid, Vissel Kobe og Ajax Amsterdam.

Som træner har danskeren stået i spidsen for Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og Real Mallorca.

/ritzau/