Medie: Løsladt drabssigtet stak død kvinde med kniv

En 34-årig kvinde var angiveligt allerede død, da en mand stak hende flere gange i København i sidste uge.

En 30-årig mand, som torsdag blev løsladt efter i tre dage at have været anholdt for drabet på en kvinde, stak hende angiveligt med en kniv, da hun allerede var død.

Det fremgår af oplysninger, som TV2 har fået aktindsigt i.

I stedet for manddrab var der efter alt at dømme tale om et forsøg på at overholde en aftale, som kvinden havde indgået med manden, om at slå hende ihjel efter hendes eget ønske, skriver TV2.

Men aktindsigten viser, at kvinden angiveligt allerede var død, da han ifølge sigtelsen stak hende flere gange.

Den 30-årige mand blev anholdt 4. maj, efter at den 34-årige kvinde var fundet død i en lejlighed på Nørre Allé i København.

Han blev ikke varetægtsfængslet, men dommeren opretholdt mandens anholdelse i tre døgn, så politiet fik mulighed for at underbygge mistanken mod den 30-årige.

Torsdag besluttede politiet så at gøre et nyt forsøg på at få manden varetægtsfængslet, men her besluttede dommeren altså, at den 30-årige skulle løslades.

På det tidspunkt mente retten ifølge TV2, at der ikke længere var begrundet mistanke om drab, men for at han havde stukket den døde kvinde på hendes egen begæring.

Ifølge TV2 leder politiet ikke efter andre gerningsmænd. Det betyder, at kvinden sandsynligvis har begået selvmord.

Drabschef i Københavns Politi, Jens Møller, ønsker ikke at udtale sig til TV2 om, hvad der antageligt fik den 30-årige til at stikke kniven kvinden flere gange.

Det skyldes, at sagen kører bag lukkede døre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.