Medie: Masango ikke til AaB

Skifte til AaB er kollapset

Mandla Masango vil gerne væk fra Randers, men agenten siger nu, at skiftet til AaB er kollapset. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Mandla Masango vil gerne væk fra Randers, men agenten siger nu, at skiftet til AaB er kollapset. Foto: Henning Bagger/Scanpix

AALBORG:Mandag aften kom Mandla Masango på tavlen for Randers FC, da klubben spillede 2-2 på udebane mod FC Midtjylland, og det fik nok flere AaB-fans til at glæde sig over, at AaB længe har udvist interesse for den sydafrikanske landsholdsspiller.

Men selvom AaB ifølge flere kilder skulle have afgivet et bud på Mandla Masango, så er handlen nu kollapset, skriver Ekstra Bladet onsdag. Årsagen er, at de klubber ikke har kunnet finde fælles fodslag om prisen. Medier har tidligere spekuleret i, at AaB skulle have budt 2.5 millioner kroner for Masango, mens Randers FC forlangte omkring 7.5 millioner kroner.

Sydafrikanerens agent Buddy Farah er absolut ikke tilfreds med sagens forløb.

- Mandla er ulykkelig i Randers, og han har tryglet Randers-ledelsen om at få lov til at skifte klub. AaB meldte sig på banen for nogle uger siden, og Mandla så det som en optimal mulighed - både personligt og karrieremæssigt, siger agenten til Ekstra Bladet.

- Men Randers-ledelsen har blankt afvist at lytte til både AaB og Mandla, og i stedet har man sat et fuldstændig urealistisk og direkte latterligt prisskilt på ham. Det er en amatøragtig måde at drive en forretning på, siger Buddy Farah til avisen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.