USA

Medie: Trumps kone flytter ikke med til Det Hvide Hus

Melania Trump og sønnen Barron bliver boende i Trump Tower, når Donald Trump overtager Det Hvide Hus

Arkivfoto: REUTERS/Kevin Lamarque

Arkivfoto: REUTERS/Kevin Lamarque

USA:USA’s kommende præsident Donald Trumps kone og sønnen Barron flytter ikke med til Det Hvide Hus til januar, når Trump overtager det efter den nuværende præsident, Barack Obama.

Det erfarer den amerikanske avis New York Post.

46-årige Melania Trump og den tiårige søn Barron Trump vil ifølge mediet i stedet blive boende i Trump Tower i New York, så Barron ikke skal flytte skole. Han går nu i en privatskole i bydelen Upper West Side.

En kilde tæt på Trumps team siger til New York Post, at valgkampagnen har været hård for sønnen, og at Melania Trump vil skåne ham mest muligt.

Ifølge en anden kilde vil Melania Trump rejse til Washington, når der er behov for det, men hendes hovedfokus vil være sønnen Barron.

Kilden oplyser desuden, at der er en mulighed for, at Melania og Barron flytter ind i Det Hvide Hus i slutningen af skoleåret. Men i øjeblikket er der ingen fastlagte planer om det.

Trump-talsmand Jason Miller siger ifølge mediet fortune.com, at det naturligvis vil være følsomt at skulle flytte tiårige Barron midt i skoleåret.

Ifølge avisen Washington Post har stort set alle tidligere amerikanske førstedamer boet i Det Hvide Hus til daglig.

Martha Washington, som blev USA’s første præsidentfrue i 1789, boede ikke i Det Hvide Hus af den simple årsag, at det ikke var bygget endnu.

Anna Harrison, som var gift med præsident William Henry Harrison, USA’s niende præsident, nåede aldrig at flytte ind i præsidentboligen, da hendes mand døde blot en måned efter at være blevet taget i ed som præsident.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.