Hobro IK

Medie: Hobro-spillere har afholdt ekstraordinært krisemøde

Ifølge Eurosport har Hobro-truppen afholdt et internt spillermøde, hvor den dårlige sæsonstart var på dagsordenen

Arkivfoto: Torben Hansen.

Arkivfoto: Torben Hansen.

FODBOLD: Der er støj i Hobro-kulisserne forud for søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Ifølge Eurosport har spillertruppen afholdt et ekstraordinært møde efter 0-5 nederlaget til AaB, hvor den dårlige start på Superligaen blev vendt og drejet, hvilket Hobro-anfører Jonas Brix-Damborg bekræfter overfor mediet.

Eurosport har derudover været i kontrakt med, hvad de omtaler som centrale kilder i klubben, der tilkendegiver, at flere i truppen er utilfredse med cheftræneren.

- Jeg indkaldte til et møde efter 0-5 nederlaget til AaB, fordi jeg syntes, vi havde brug for at få renset luften. Vi snakkede selvfølgelig om alting, og vi snakkede også om Allan Kuhn, lyder det fra Hobro-spilleren til Eurosport.

- Når resultaterne er dårlige, har dem uden spilletid en tendens til at pege på træneren og mene, at det er hans skyld. Jeg startede spillermødet med at sige, at det var nemt at pege på alverdens ting. At vi ikke får ligeså mange penge som i andre klubber. At træneren er en idiot, men jeg synes slet ikke, at det handler om det, siger anføreren og tilføjer, at pilen også peger indad.

- Vi må også se på de betingelser, som Allan Kuhn har haft, og da synes jeg, at vi skylder os selv at kigge indad og feje for egen dør, før vi kan pege fingre. Der er vi kommet til nu. Så kan det godt være, at tingene ændrer sig, og man får en form for mistillid til spillerne, klubben og træneren, men der er vi slet ikke nu, fortæller Jonas Brix-Damborg til Eurosport.

Nordjyske har været i kontakt med Hobro IK, der fortæller, at Allan Kuhn var orienteret om mødet, og at den overordnede dagsorden på mødet ikke var at diskutere cheftræneren, men den dårlige sæsonstart. Derudover fortæller klubben, at også sportschef, Jens Hammer Sørensen, var orienteret om, at der ville blive afholdt et spillermøde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.