Udland

Medier: Bin Ladens søster og stedmor dræbt i flyulykke

Et privat jetfly forulykkede fredag nær London. Om bord var medlemmer af den afdøde al-Qaeda-leders familie.

Osama bin Ladens søster og stedmor var blandt de fire personer, der blev dræbt, da et privat jetfly fredag forulykkede i en lufthavn sydvest for London i England.

Ingen om bord på flyet overlevede ulykken.

Det skriver flere britiske og saudiarabiske medier, efter at Saudi-Arabiens ambassadør i Storbritannien, prins Mohammed bin Nawaf Al Saud, kondolerede ofrenes familier på ambassadens officielle Twitter-profil.

- Ambassadøren kondolerer til sønnerne af den afdøde Mohammed bin Laden og deres pårørende i forbindelse med den tragiske hændelse, hvor et fly, der transporterede medlemmer af familien, styrtede ved lufthavnen i Blackbushe, skriver han.

De civile luftfartsmyndigheder i Saudi-Arabien skriver på sin hjemmeside, at flyet - en Embraer Phenom 300 - forulykkede i forbindelse med, at det skulle lette fra Blackbushe.

Ofrene for dødsulykken er ikke identificeret, men ifølge flere saudiske medier er det familiemedlemmer til den tidligere al-Qaeda-leder Osama bin Laden. Han blev i 2011 dræbt af amerikanske specialstyrker i Pakistan.

Saudi-Arabiens ambassade i London oplyser, at den arbejder sammen med de britiske myndigheder om at efterforske ulykken og sikre, at ligene hurtigt bliver fløjet til Saudi-Arabien, hvor de skal begraves.

Bin Laden-familien er en prominent og rig klan i Saudi-Arabien med et omfattende forretningsimperium.

/ritzau/Reuters

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden