Medina lufter ny flamme på nettet

Den danske sangerinde Medina tyvstjæler ekskæresten Christophers idé og afslører nu ny kærlighed på billedmediet Instagram.

6. september 2014 12:14 - Opdateret 6. september 2014 12:14

Hvis man gerne vil helt "tæt på" den danske sangerinde og popstjerne Medina, kræver det blot et par klik på det sociale billedmedie Instagram.

Sangerinden har aldrig været bleg for at lukke sine mange følgere ind i sit privatliv, og den seneste afsløring er bestemt ingen undtagelse. Medina lagde nemlig sent lørdag aften et billede med billedteksten "HIM" og en hjertesmiley op på siden.

Dermed lægger hun sig i slipstrømmen efter ekskæresten Christopher, der for nylig lod resten af verden kende sin nye flamme, modellen Cecilie Haugaard, gennem Instagram med billedteksten "Hende her" og en glad smiley.

Medinas billede forestiller en lidt halvrodet, sort-hvid collage af polaroid-fotos, der i sig selv er billeder af både Medina, hendes nye flamme og sangerindens hund.

Den heldige mand på billedet har Medina selv "tagget" som den veltrimmede herremodel Mikkel Gregers Jensen.

Han er dermed den seneste i rækken af Medinas erobringer og afløser altså ekskæresten Frederik Bagger, der kun holdt et par måneder frem til midten af august i år.

31-årige Medina dannede tidligere par med den ni år yngre sanger Christopher i to år, men forholdet gik i stykker i januar 2014.

Se billedet her: http://instagram.com/p/slIorgS7OB/

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...