Frederikshavn

Medlemmerne strømmer til Turisthus Nord

15 procents fremgang i medlemstallet på et år

Turistdirektør René Zeeberg - er glad for den øgede opbakning fra nye erhvervsaktører, der har meldt sig ind i Turisthus Nord.

Turistdirektør René Zeeberg - er glad for den øgede opbakning fra nye erhvervsaktører, der har meldt sig ind i Turisthus Nord.

FREDERIKSHAVN: Opbakningen til Turisthus Nord er større end nogensinde og på blot et år er antallet af medlemmer steget med 15 procent.

2016 har været et godt år i Turisthus Nord - medlemmerne strømmer til og opbakningen har aldrig været større hos erhvervet i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Med en tilvækst på 40 nye erhvervsaktører er antallet oppe på 313 medlemmer i alt.

Medlemstilstrømningen vækker stor tilfredshed hos turistdirektør René Zeeberg.

- Den store medlemstilvækst er en anerkendelse af det solide arbejde, som Turisthus Nord leverer for at udvikle og promovere turismen i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Herudover er det også tydeligt, at turistforeningens nye 2020-turismestrategi og skærpede indsats mod nye vækstmål vækker opsigt i erhvervet.

Klap på skulderen

Mange giver udtryk for at opbakning til den lokale turismeudvikling er vigtigt for deres forretning både på den korte og lange bane. Turistforeningen høster også anerkendelse for at yde en effektiv markedsføring af området i ind- og udland bl.a. gennem et stærkt netværk til relevante samarbejdspartnere. Flere kommenterer også, at Turisthus Nord er et godt netværk at have i ryggen, og at de mange arrangementer - fx uddannelsestilbud og destinationscafeerne - fremmer dialogen om den fælles udvikling.

Lokal opbakning

Ifølge René Zeeberg er turisterhvervets opbakning altafgørende for turistforeningens arbejde.

- Jeg vil gerne anerkende turisterhvervet i Frederikshavn Kommune for en formidabel evne til at bakke om turismeudviklingen. Det er et helt afgørende parameter for at vi kan styrke konkurrenceevnen, og det kendetegner næsten alle stærke destinationer, at erhverv og kommune bakker op om et centralt destinationsudviklingsselskab. Her mærker vi i den grad opbakning, og det vil jeg gerne rette en helt særlig tak for.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.