Medspillere om Messi-genialitet: Et af hans bedste mål

Lionel Messis første scoring i den spanske pokalfinale var noget ud over det sædvanlige, mener holdkammerater.

Der er blevet formuleret mange rosende vendinger om FC Barcelonas Lionel Messi i denne sæson.

Men den argentinske verdensstjernes første scoring i lørdagens pokaltriumf bliver dog af hans holdkammerater ophøjet til noget af det allerbedste, de nogensinde har set fra angriberen.

Xavi Hernandez, der forlader FC Barcelona efter denne sæson, kalder efter 3-1-sejren over Athletic Bilbao scoringen "skandaløst god" og "fantastisk".

- Jeg tror, det er et af de bedste mål, han nogensinde har scoret, siger Xavi til klubbens hjemmeside.

Lionel Messi scorede til 1-0 i finalen, da han i en soloaktion først tørrede tre mand på meget lidt plads, trak ind i feltet og satte endnu en modstander af, inden han sparkede bolden ind ved foden af stolpen i det korte hjørne. Senere gjorde han det også til 3-0.

- Det var måske et af Messis bedste mål. Scoringer skal også måles ud fra, hvor afgørende de er, og hvem modstanderen er. Leo tryllede, og det gav os momentum, siger Barcelona-forsvareren Javier Mascherano.

Neymar, som scorede til 2-0 for den spanske liga- og pokalvinder, beskriver Messi som verdens bedste lige nu.

- Leo er utrolig, han er en ener. For mig at se er han den bedste spiller i verden, og det er en ære at være en del af dette hold, der har spillere af så høj en kvalitet, siger brasilianeren til klubbens hjemmeside.

Med lørdagens spanske pokaltriumf har FC Barcelona mulighed for at vinde the treble, når holdet spiller Champions League-finale mod Juventus i Berlin 6. juni.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.