Mega-stjerner takker for skilsmisse-støtte

Gwyneth Paltrow er dybt taknemmelig for den støtte, der er blevet vist hende og Chris Martin efter annonceringen af parrets skilsmisse.

For første gang, efter Hollywood. stjernerne Gwyneth Paltrow og Chris Martin annoncerede deres skilsmisse, bryder Gwyneth Paltrow tavsheden.

Den 41-årige skuespillerinde føler nemlig behov for at takke for den store støtte, hun har mærket, efter hun i sidste uge annoncerede, at hun og 37-årige Chris Martin går fra hinanden. Det skriver ABC News.

- CM (Chris Martin red.) og jeg er dybt taknemmelige for den støtte, vi har fået fra så mange, skriver Gwyneth Paltrow på sin blog og signerer med et hjerte-symbol.

Kendisparret har annonceret, at de efter ti års ægteskab vil lade sig separere. Parrets gode veninde Cameron Diaz har offentligt rost sine venners "modige beslutning".

- Jeg synes, deres beslutning vidner om en anerkendelse på et højere bevidsthedsplan. Det med at skilles som et par og blive sammen som venner og forældre, er virkelig smukt. Det er meget modigt af dem at formulere det på den måde, siger Cameron Diaz til magasinet Extra.

Chris Martin og Gwyneth Paltrow vil nu fokusere på at tage sig af deres to børn Apple på ni år og Moses på syv. I sin annoncering af parrets beslutning om at gå fra hinanden skrev Gwyneth Paltrow på sin blog:

- Det er med et trist hjerte, at vi har besluttet at lade os separere. Vi er dog og vil altid være en familie, og på mange måder er vi tættere på hinanden nu, end vi nogensinde har været. 

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.