Meiner Nørgaard vil have pris på billig Højbro

- Vi skylder at tage borgernes trafikbekymringer om Næssundvej alvorligt, siger udvalgsformand

Borgermødet om Områdefornyelse Dueholmcenteret sidste tirsdag har gjort indtryk på politikere og forvaltning. Arkivfoto

Borgermødet om Områdefornyelse Dueholmcenteret sidste tirsdag har gjort indtryk på politikere og forvaltning. Arkivfoto

MORS:Meiner Nørgaard (DF) har sat Morsø Kommunes tekniske forvaltning i gang med at undersøge priser på en ny broforbindelse over den gamle jernbanegrav på Næssundvej i Nykøbing.

- Jeg har givet teknikerne den opgave at indhente tilbud på Danmarks billigste cykel- og gangbro til erstatning for den gamle Højbro. Det skylder vi de mange mennesker, der på borgermødet i sidste uge gav udtryk for alvorlig bekymring for sikkerheden for bløde trafikanter, der skal krydse Næssundvej, siger formanden for udvalget for teknik og miljø.

I december afsagde hans udvalg dødsdommen over den gamle vejbro over slugten. Den er stærkt medtaget af tidens tand og dårligt funderet og har været lukket for biltrafik siden maj sidste år. Til gengæld benyttes Højbro af cyklister og fodgængere i et omfang, der er kommet bag på planlæggere og politikere.

- En højbro til bløde trafikanter vil løse mange af de problemer, vi står overfor med hensyn til sikre forbindelser mellem sydbyen og centrum. Men om broen bliver til noget, er et spørgsmål om penge, siger Meiner Nørgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.