Mejerigaarden har ansat sin nye chef

Mogens Jønck overtager posten som ny administrerende direktør for Mejerigården A/S 1. januar 2013

Mejerigaarden A/S i Thisted har ansat den 59-årige Mogens Jønck som ny administrerende direktør fra 1. januar 2013.?  Privatfoto

Mejerigaarden A/S i Thisted har ansat den 59-årige Mogens Jønck som ny administrerende direktør fra 1. januar 2013.? Privatfoto

THISTED:Mejerigaarden A/S – bedre kendt som Premier Is og Polar Is - har ansat den 59-årige Mogens Jønck som ny administrerende direktør fra 1. januar 2013.

Mogens Jønck kommer fra en stilling som kommerciel direktør i DSB og har de seneste fem år deltaget i udviklingen af DSB med fokus på omsætningsvækst, ekspansion i udlandet og udvikling af nye produkter til kunderne.

Det er også det, jeg agter at gøre med Mejerigaarden, siger Mogens Jønck, der kender Nordjylland særdeles godt.

- Jeg har sammen med bestyrelsen og virksomhedens ejerkreds store ambitioner om en fortsat styrkelse af virksomhedens position på markedet i Danmark og de nære eksportmarkeder, siger Mogens Jønck.

Den nuværende direktør, Claus Astrup-Larsen, som har midlertidigt har ledet virksomheden i en kort periode, genindtræder fra 1. januar som bestyrelsesformand. Han overtog jobbet i efteråret efter at den tidligere direktør, Jesper Uggerhøj, blev ny direktør i Irma-kæden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.