Mellem Serie A og serie 3

Mens de gamle holdkammerater kæmper for oprykning i serierækkerne er Jacob Barrett Laursen blevet professionel i Italien.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ARDEN:Godt nok er bolden også rund i Italien, men der er langt mellem en tilværelse som fuldtidsprofessionel i en italiensk storklub og forholdene i en dansk serieklub sådan en almindelig træningsaften. Mens Jacob Barrett Laursen dribler rundt i Juventus er flere af de gamle holdkammerater fra barndomsklubben således at finde på serie 3 og 5 holdene i IF Jarl Arden.

- Det er fuldt fortjent og helt vildt at tænke på, at han nu er i Juventus. Det er fedt, når man har været på hold med ham og fulgtes med ham til og fra træning. Man ved hvordan han spiller på banen, siger Philip Gudum, der har været holdkammerat med Jacob Barrett fra da støvlerne var små til de som drengespillere blev skilt ad efter nogle prøvetræninger i Aab.
Han vil da også på besøg, når Jacob Barrett får Serie A-græs under fødderne.
- Jeg skal ned og se ham på et tidspunkt og helst til en førsteholdskamp. Det kan være det sker indenfor et halvandet års tid, siger Philip Gudum.
Afstanden mellem de to klubber kan dog blive en smule mindre i løbet af efteråret. IF Jarl Arden kan således få del i en smule af de penge, som salget til Juventus indbragte Aab. Hvor meget det bliver, ved man dog endnu ikke.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.