Melonsuppe med solbærsorbet og karamel

Foto: jens Morten

Foto: jens Morten

Melonsuppe 3 Cantaloup meloner Saft af 3 appelsiner Saft af 1/2-1 lime efter smag solbær til pynt Skær melonerne midt over og skrab kernerne ud med en ske. Skrab kødet ned i en blender. Tilsæt appelsinjuice, blend derefter melonerne og juicen til en jævn suppe, si suppen og smag den til med lime. Karamel 100 g sukker 1 dl vand Vand og sukker koges, til massen bliver gylden og afkøles let. På et stykke bagepapir laves der kruseduller med sukkermassen ved hjælp af en gaffel. Lad massen blive kold og figuren er klar til brug. Solbærsorbet 500 g perlesukker 1 l vand 1200 g solbær Vand og sukker koges op og afkøles. Efter afkøling tilsættes solbærrene og blendes, massen sigtes og hældes i form, som sættes i fryseren. Sorbeten skal i de første par timer røres i engang imellem, til den har sat sig.