Menighedsråd sender arbejdskraft til Afrika

Studerende tager til Afrika som frivillig arbejdskraft på et handicaphjem

Louise Poulsen blev student før sommerferien
Aars 15. august 2012 15:21

VESTHIMMERLAND: Ny udklækkede student Louise Stenberg Poulsen fra Aars rejser 24. august tre måneder til Uganda for at arbejde som frivillig for Africa in Touch.

- Jeg skal bo på en lokal farm, nær byen Masaka, tre timer fra hovedstaden Kampala. Jeg skal arbejde på et handicaphjem, ”Aunt Louise”, hvor børn i alle aldre skal passes/undervises tre dage om ugen. Derudover skal jeg arbejde på en normal skole de sidste to dage, fortæller Louise Stenberg Poulsen.
Efter jul vil Louise S. Poulsen være til rådighed for sognene i Vesthimmerland til møder, besøg hos konfirmander, minikonfirmander, spejdere, ungdomsskoler m.fl. Hele ”projektet” er som sædvanligt gjort muligt takket være økonomisk opbakning fra menighedsrådene. Praktisk talt alle menighedsråd har ønsket at være med.

På søndag vil det i forbindelse med gudstjenesten i Aars Kirke kl. 10,00 blive markeret, at der atter udsendes en volontør fra Vesthimmerlands Provsti.
- Det er fjerde gang, at provstikomiteen i Vesthimmerlands Provsti nu står bag udsendelse af en volontør, og vi glæder os over, at det igen kan lykkes, udtaler Chr. Bach Iversen på komiteens vegne

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...