Mennesker i centrum

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Stine Bro har etableret fotografvirksomhed og atelier på Fyrrebakken 10 a i Hasseris. Foto: Ole Skouboe

33-årige Stine Bro, der er født og opvokset i Nørresundby, er efter nogle år i Aarhus vendt hjem til det nordjyske for at starte fotografvirksomhed og atelier.

Hun har 1. september etableret sig på adressen Fyrrebakken 10 a i Hasseris.

Stine Bro er rutineret og dygtig bag et kamera, og hun har arbejdet som selvstændig fotograf i Aarhus de seneste mange år.

- Jeg flyttede til Aalborg 1. januar og har serviceret en stor kundekreds i Nordjylland siden da, men nu mente jeg, at det var på tide med en fast base for mine aktiviteter.

- Mit atelier på Fyrrebakken er perfekt til formålet. Det ligger centralt, og der er masser af gratis p-pladser lige uden for døren, fortæller Stine Bro.

Interessen for fotografering startede for Stine Bro i 2007, hvor hendes daværende kæreste, fotografen Rene Asmussen, der har vundet mange fornemme priser for sine kunstfotografier, lærte hende op i faget.

- Rene har været en fantastisk læremester, og det er klart, at jeg i mit arbejde er præget af hans ideer - men dog krydret med min egen stil, pointerer Stine Bro.

Og for den dynamiske og initiativrige aalborgensiske fotograf er stilen og konceptet helt på plads.

- Mennesker er i centrum. Børnefotografering, bryllupper og virksomheds-portrætter er mine foretrukne opgaver, sunderstreger Stine Bro, der igennem faget har lært at tilpasse sig forskellige situationer, og de folk, der står foran kameraet.

Kunderne beskriver Stine Bro som en kreativ, tålmodig og glad pige - egenskaber der er helt essentielle, når man arbejder som professionel fotograf.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.