Til ældrerådsvalget er der 16 kandidater til ni pladser

Inger Møller Nielsen, formand for Ældrerådet i Brønderslev Kommune opfodrer alle på 60 år og derover til at stemme 16. november til ældrerådsvalget.  Arkivfoto: Kurt Bering

Inger Møller Nielsen, formand for Ældrerådet i Brønderslev Kommune opfodrer alle på 60 år og derover til at stemme 16. november til ældrerådsvalget. Arkivfoto: Kurt Bering

Der skal stemmes til kommunal- og regionsvalg den 16. november, MEN der skal også stemmes til ældrerådet samme dag. Og formand for ældrerådet har denne opfordring:

- Alle 60+ borgere husk at stemme. Der er 16 kandidater opstillet til valget, og der skal vælges 9 til at udgøre det nye ældreråd i vores kommune. Det er vigtigt at ældrerådet får et godt mandat at sidde på, siger nuværende formand for ældrerådet Inger Møller Nielsen. Ældrerådet er de ældre borgeres talerør ind i kommunen. Ældrerådet skal høres om de sager der vedrører ældre, det være sig det nære sundhedsvæsen, plejecentre, ældre boliger, klippekort, hjemmepleje osv. I de sidste 4 år har ældrerådet givet høringssvar og rådgivet omkring rigtig mange sager i kommunen. Vi har som ældreråd haft stor fokus på økonomi, følger pengene de ældre borgere – bevarelse af klippekort til plejehjemsbeboere og hjemmeboende med hjemmehjælp – aktivitetstilbud til demente – rengøring hos hjemmeboende – opsporing af ensomme - åbne aktivitetscentre 7 dage om ugen, opgaverne er mange, men vi sørger for hele tiden at gøre kommunen opmærksom på de krav der stilles til en ordentlig velfærd for de ældre i vores kommune. Det er vigtigt vi får et stærkt ældreråd der sammen med det kommende ældre- omsorgsudvalg kan sikre de bedste forhold på hele ældreområdet. Vi bliver flere og flere ældre i vores kommune, og det stiller store krav til den kommende velfærd.

- Så vær med til at sætte et stærkt ældreråd og afgiv din stemme den 16. november – du har mulighed for at brevstemme – eller du kan afgive din stemme på alle 13 valgsteder, siger Inger Møller Nielsen.

På kommunens hjemmeside er der en rigtig fin præsentation af de 16 kandidater. Så husk at stemme, hvis du vil have indflydelse på Ældrerådets sammensætning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.