Klitmøller

Mens vi venter på vinden

World Cuppen er stadig ikke kommet i gang, derimod konkurrer surferne i SUP

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

World Cuppen er endnu ikke i gang. Deltagerne konkurrerer i SUP, mens de venter på vinden. Foto: Andreas Falck

KLITMØLLER:Selvom vinden stadig ikke har vist sig fra sin hårde side, er der gang i Klitmøller, der i denne uge danner rammen for netIP Cold Hawaii PWA World Cup.

På vandet konkurrerer de professionelle surfere i SUP i heat af fem mand ad gangen. Konkurrencen er en del af Wold Cuppens sideprogram, mens arrangører og surfere venter på, at vinden forhåbentlig bliver vildere.

På sandet sidder en lille gruppe mennesker bagved tre surf-dommere i ens blå jakker.

En står og filmer. SUP-konkurrencen bliver livestreamet. På den måde kan surfinteresserede over hele verden følge med i konkurrencen live.

- Selvom det måske ligner, at der ikke er særlig mange tilskuere her, så kan der være en hel del hjemme bag skærmene, siger Mikkel Asmussen, der er medspeaker på livestreamen.

Når World Cuppen er rigtig i gang, kan der være flere hundrede tusinde, der ser med ifølge Mikkel Asmussen. Det er derimod godt, hvis et par tusinde ser med, når det gælder sideaktiviteter som SUP-konkurrencen

- Livestreaming er både godt for PWA, der står bag World Cuppen og for lokalområdet, siger Mikkel Asmussen. På den måde når konkurrencen, området og ikke mindst sponsorerne ud til flere.

Dagens SUP-konkurrence har 1462 mennesker fulgt med i over livestream.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.