Mere attraktivt naturområde

Nye faciliteter i det allerede populære Lundby Krat

Omkring 100 børn fra Gistrup Skole demonstrerede noget af det, festpladsen i Lundby Bakker er god til: Leg i det fri. Foto: Michael Bygballe
Lokalpolitik 1. september 2014 16:16

LUNDBY KRAT: Lundby Krat er blevet et endnu mere attraktivt område at besøge.

Mandag kunne rådmand for by- og landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen indvie nye faciliteter i form af bål- og grillplads, opholdsarealer med borde og bænke, toiletter samt informationstavler og ikke mindst en gennemarbejdet folder. Den fortæller om alt fra Lundby Bakker og Lundby Krats fredning og kulturhistorie til dyre- og planteliv samt mulighederne for et aktivt friluftsliv i området inklusiv kort.

Driftsplanlægger Lars Delfs Mortensen fra Aalborg Kommune kan fortælle, at en arbejdsgruppe har arbejdet med dels disse faciliteter på den såkaldte festplads ud til Hadsund Landevej, dels mindesmærket for træfningen ved Lundby.

- Ideen er på sigt, at området her kommer mere i spil. Vi skulle gerne have ramt grænsen mellem områdets benyttelse og beskyttelse, siger Lars Delfs Mortensen.

Lundby Krat er det mest artsrige i Aalborg Kommune og bruges allerede nu at tusindvis af mennesker årligt. Det er både dem, der kommer for at finde ro eller få en naturoplevelse blot få kilometer fra storbyen, og dem, der ræser afsted på mountainbike eller løber orienteringsløb.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...