Mere end 150.000 kr. i bøde for at tisse

Karneval forløber roligt med kun otte anholdte, oplyser politiet. Men der er delt mange tisse-bøder ud

Foto: Martin Damgård

Foto: Martin Damgård

AALBORG:Flere end 150 personer har indtil videre fået en bøde på 1000 kroner for at tisse andre steder end på de opstillede toiletter langs karnevalsruten. Og det er kun dem, specialpatruljen har skrevet, oplyser leder af indsatsen under karnevallet, Poul Severinsen.

Politiet har i år ekstra fokus på gæster, der bruger husmure og opgange til at tisse i.

Udover de mange tisse-bøder, så er karnevallet forløbet meget roligt, fortæller Poul Severinsen. Klokken 20 var otte personer anholdt i forbindelse med karnevallet for mindre voldssager, narkosalg, lommetyveri og beruselse.

Derudover har politiet modtaget enkelt meldinger om spredte småslagsmål i byen.

- Slagsmålene var hurtigt opløst, da vi kom frem. Mindre uoverensstemmelser er ikke til at undgå, når folk forsamler sig og drikker sig berusede. Men vi skrider konsekvent ind og bremser de slagsmål, vi ser, siger Poul Severinsen.

Politiet har også modtaget en anmeldelse om voldtægt, som i øjeblikket bliver efterforsket. Men overordnet betegner politiet karnevallet som meget fredeligt.

- I løbet af eftermiddagen har patruljerne haft mange opgaver, men når man ser bort fra anmeldelsen om voldtægt, har det stort set alene været mindre sager, som slagsmål, uorden og beruselse, siger Poul Severinsen.

Nordjyllands Politi vil i løbet af aftenen fortsat være massivt tilstede i og omkring Kildeparken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.