Nibe

Mere fokus på skraldet i Nibe

Aldrig har der været så mange skraldespande på festivalen som i år

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Laura Thomsen

NIBE:Efter en lang nat i campen ligger en del skrald og flyder på Nibe Festivals områder, men hver morgen rykker en hær af opryddere ud iført gule refleksveste og samler ind i plasticposer. I løbet af nogle timer er de grønne arealer igen....ja, grønne.

Men festivalen arbejder også mere langsigtet på at få flere til at droppe affald i skraldespande, og i år er der opstillet affaldsbeholdere overalt, så man som gæst eller frivillig hjælper nemt kan komme af med tyggegummi, fedtet burgerindpakning eller madrester. Ja faktisk kan man sortere affaldet alt efter indhold.

Nibe Festival har iværksat et tre-årigt bæredygtighedsprojekt med støtte fra Miljøstyrelsen, og det går ud på at lave en mere miljøvenlig og grøn festival, hvor gæsterne bliver mere bevidste om bæredygtig adfærd. I år er der fokus på sortering af affald. Foruden flere skraldespande i Skalskoven er der også indført ”drop bucket”-skraldespande på campen. Det har været en stor succes på Roskilde Festival og gør det nemmere for campisterne at holde deres egen (svine)sti ren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst