Brønderslev

Mere hjælp til turister

17 steder med servicering af turister

Dette surferflag betyder, at der er en turiststander.	 Privatfoto

Dette surferflag betyder, at der er en turiststander. Privatfoto

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:- I år kommer vi endnu længere omkring i hele kommunen. Der findes nu turistinformationer 17 steder i kommunen. Alle stederne vil stå parat med viden om lokalområdet og de tre biblioteker i Brønderslev, Hjallerup og Dronninglund vil desuden have en ekstra stander med turismenyheder fra hele Nordjylland. Det fortæller turistkonsulent Merete Nielsen fra Brønderslev Erhverv & Turisme.

- Når sæsonen 2014 starter, vil der være turistservicering på kommunens tre biblioteker i Brønderslev, Dronninglund og Hjallerup. Foruden bibliotekerne vil der også kunne fås information om attraktioner, vandreruter, aktiviteter osv. hos købmændene i Klokkerholm, Manna-Thise, Asaa, Øster Brønderslev og Flauenskjold, Jerslev Brugs og på overnatningsstederne Dronninglund Slot, Hotel Phønix og Hotel Hjallerup Kro.

Desuden vil der blive opstillet standere på Soerensminde i Gerå, Serritslev Fiskepark, Galleri Birkegården i Stenum, Havnegrillen i Asaa og Restaurant Hedelund. Der er alle steder blevet opstillet stativer med brochurer fra de nærliggende områder og et surferflag med Brønderslev Erhverv & Turismes logo.

- På bibliotekerne vil man også få mulighed for at få hjælp til søgning på nettet af diverse turistprodukter, campingpas og lignende. Har man ønsker om brochurer uden for Nordjylland, kan man alle steder få hjælp til at bestille diverse brochurer, bemærker Merete Nielsen.

- Vi vil i samarbejde med vores lokale seværdigheder, turistvirksomheder, foreninger og lignende gøre vores til at få deres brochurer gjort så synlige som overhovedet muligt.

- Vi håber på, at vi ved dette nye tiltag kan opnå en bredere servicering af hele kommunens turister/borgere, udtaler erhvervs- og turistchef Marianne Gade, som samtidigt pointerer, at der stadig er åbent på turistkontoret i Bredgade i Brønderslev.

- Vi håber, at vi med den nye brochurestander her på galleriet i Stenum kan være med til at øge informationen og kendskabet til vores dejlige område og de mange muligheder for aktiviteter, udstillinger og arrangementer, som findes, udtaler John Ryel Jacobsen fra Galleri Birkegården, der er én af dem, der har taget imod tilbuddet.

- Så man skal kigge efter surferflaget med Brønderslev Erhverv & Turismes logo næste gang man er på tur i kommunen, lyder opfordringen fra Merete Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst