Mere husrum hos spejderne

KFUM-Spejderne har udvidet spejderhytten og vil byde byen indenfor

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLENSTRUP:Lige før skumringstimen fredag havde KFUM-Spejderne i Blenstrup inviteret til indvielsesfest af deres udvidede spejderhytte på Galgebakken.

Det har forældregruppen arbejdet på i flere år, så det var en stolt og glad stund for Allan Jensen, formand for grupperådet.

- Vi har selv haft for lidt plads til vores store sammenkomster, men nu vil vi også gerne invitere byens mange andre foreninger til at bruge hytten til arrangementer, siger han.

Hytten er både blevet udvidet i højden og i bredden, og det har kostet i alt 805.250 kr., som forskellige fonde og sponsorer har bidraget til - blandt andre Lokale og Anlægsfonden, LAG Himmerland, St. Brøndum Sparekasses Fond og Spar Nord Fonden.

- Vi har også selv udført en del af arbejdet som frivillige, men i mindre grad. Det har mest været i størrelsesordenen at sætte glasvæv op, male lister og lægge fliser, siger Allan Jensen.

Uheldigvis for indvielsesfesten kom der knap så mange som håbet - der var konkurrence fra flere arrangementer.

Borgmester Leon Sebbelin (RV) kom dog som lovet for at foretage selve indvielsen sammen med tre repræsentanter fra de tre forskellige aldersgrupper hos spejderne i Blenstrup.

Og da mørket begyndte at falde på, blev der endnu mere spejderstemning over hytten udvendigt med ild og røg fra bålfade og bålhytten på området.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.