Iværksættere

Mere iværksætteri i turisterhvervet

Mariagerfjord Erhvervsråd inspirerer til iværksætteri inden for turisterhvervet

Stine Bager Christensen har gjort sig en del erfaringer med iværksætteri inden for turisterhvervet, som hun fortæller om på Mariagerfjord Erhvervsråds iværksætteraften. Arkivfoto

Stine Bager Christensen har gjort sig en del erfaringer med iværksætteri inden for turisterhvervet, som hun fortæller om på Mariagerfjord Erhvervsråds iværksætteraften. Arkivfoto

MARIAGERFJORD:Erhvervsrådet i Mariagerfjord sætter nu fokus på mulighederne inden for turisterhvervet og indbyder til iværksætteraften torsdag 10. april på Øster Hurup turistbureau, hvor man fortæller om områdets turisttendenser og dét at blive selvstændig.

Alle er velkomne og arrangementet er gratis, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Øster Hurup og opland summer af turisme i sommerhalvåret, og det er derfor oplagt at iværksættere tager udgangspunkt i turisterhvervet i området langs østkysten. For at hjælpe dem på vej, vil vi gerne invitere til en iværksætteraften, hvor vi sætter fokus på turisterhvervet og iværksætteri, forklarer erhvervskonsulent Dennis Lindkvist Nørbjerg, Mariagerfjord Erhvervsråd.

VisitMariagerfjord kommer og fortæller om turisttendenserne for Øster Hurup og opland, og herudover er det lykkedes at få den lokale iværksætter, Stine Bager Christensen, til at komme og fortælle sin egen iværksætterhistorie.

Stine har som 26-årig startet sin anden virksomhed og er stifter og nuværende indehaver af misirope.dk, der også er en fysisk butik i Øster Hurup. Tidligere har hun forpagtet Café Odden, mens hun studerede på Aalborg Universitet, og hun er altså et godt eksempel på en succesfuld ung iværksætter, der har kæmpet sig over bumpene på iværksættervejen.

- Jeg har lavet mange fejl og dårlige investeringer, rigtig mange faktisk. Men jeg har lært sygt meget af dem. Jeg håber derfor, jeg kan spare de fremmødte for nogle af de uheldige situationer, jeg selv til tider er havnet i. Nogle erfaringer er man nødt til at gøre selv. Det er ikke alt, man kan lære af andre. Men hvis jeg kan gøre en lille forskel for nogen, som tænker, hvor var det fedt, det hun lige sagde der, så er jeg meget glad, fortæller Stine Bager Christensen.

Mariagerfjord Erhvervsråd håber, at iværksætteraftenen 10. april, kan sætte gang i nogle idéer hos potentielle iværksættere og hjælpe dem videre til at realisere deres iværksætterdrøm som selvstændige inden for turisterhvervet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst