Mere plads på Dokken

Behandlerhuset Dokken i Thisted står foran en større udvidelse

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Kongsøre, formand for Lejerforeningen Dokken, mangler plads til uddannelseslæger.

THISTED:En ny lokalplan samt et tillæg til den gældende kommunalplan.

Begge ting er nødvendige, hvis behandlerhuset "Dokken" på Sydhavnen i Thisted skal sikres mulighed for at udvide sine nuværende 1.600 kvadratmeter med en op til 3.000 kvadratmeter stor tilbygning i op til 15,5 meters bygningshøjde.

I næste uge skal kommunens udvalg for klima, miljø og teknik drøfte mulighederne for en udvidelse af Dokken, som siden åbningen har udviklet sig til, hvad der i sagsfremstillingen til udvalget betegnes som en "succes for det sundhedsfaglige miljø i byen", hvor der er øget efterspørgsel på lokaler til sundhedsrelaterede funktioner.

Udbygningen af behandlerhuset, der skal ske med en tilbygning mod nord i forlængelse af det nuværende byggeri, hvor der i øjeblikket er et grønt areal ud mod lystbådehaven.

Området er udlagt til offentlige formål og bygningshøjden må ikke overstige må ikke overstige 12 meter.

Derfor er det nødvendigt med en ny lokalplan samt et tillæg til kommuneplanen, der skal gøre det muligt at bygge i den ønskede højde.

Da Thisted Dagblad i maj beskrev byggeplanerne for Dokken, forklarede læge Lars Kongsøre, formand for Lejerforeningen Dokken, at nybyggeriet blandt andet skal skaffe lokaler til flere uddannelseslæger, så der på sigt kan arbejde otte til 12 uddannelseslæger i behandlerhuset.

Siden åbningen af dokken er der også blevet tilknyttet flere sygeplejersker, og de 10 til 12, som arbejder her i øjeblikket, har også skabt øget behov for plads.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.