Mere udstykning i Klitmøller på vej

Vokseværk betyder, at ubebyggede arealer ønskes udnyttet

Arkivfoto: Ole Iversen

Arkivfoto: Ole Iversen

KLITMØLLER:Med en ny lokalplan skal der banes vej for at udstykke ejendommen på Johns Vej 3 i Klitmøller til to selvstændige parceller. Ejendommen har et areal på 1.500 kvadratmeter, som i forbindelse med lokalplanlægningen overføres til byzone.

Kommunens udvalg for klima, miljø og teknik behandler i næste uge en indstilling om, at sende forslaget til lokalplan i høring. Planen vil, hvis den vedtages, åbne mulighed for at opføre to åben-lav boliger med en bygningshøjde på op til 7,5 meter på de to grunde, som efter forslaget til lokalplan hver skal have en størrelse på mindst 700 kvadratmeter.

I følge forslaget til lokalplanen vil de to ny byggegrunde være en del af bestræbelserne for at sikre mere plads til boligbyggeri i Klitmøller, som gennem de senere år har oplevet en stigende tilflytning og dermed en udnyttelse af de eksisterende rammer.

Byens vokseværk betyder, at ubebyggede arealer i stigende grad ønskes udnyttet til bebyggelse.

I sagsfremstillingen til udvalget understreges, at planlægningen skal holde fokus på at bevare Klitmøller som et attraktivt sted for bosætning og bevare områdets kvaliteter i forhold til natur og lokalmiljø.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.