EMNER

Mere Valgflæsk - tak

Køkkenchef på Shell-motellet i Støvring blev spist ud af huset - men tog revanche med en uges forsinkelse

Køkkenchef Claus Kehlet må sande, at Støvring-borgernes appetit på stegt flæsk er helt umættelig. Foto: Claus Søndberg

Køkkenchef Claus Kehlet må sande, at Støvring-borgernes appetit på stegt flæsk er helt umættelig. Foto: Claus Søndberg

Når dagens faste torsdagret i mange år har været persillesovs og flæsk, så var et folketingsvalg på en torsdag en lækkerbidsken for køkkenchef på Shell Motel i Støvring, Claus Kehlet. Han tilberedte hele 300 kilo flæsk på valgdagen, hvor man ellers skulle mene, at de fleste vælgere måtte være mætte efter tre uger med valgflæsk morgen, middag og aften. Mætte var vælgerne ikke i Støvring. Hurtigt stod det klart, at den gamle rekord på 403 portioner af dagens ret ville blive slået med flere kilo flæsk. Claus Kehlet fik klø og oplevede et af enhver værts værste mareridt. Torsdag aften gjorde han det godt igen - med en uges forsinkelse.