Messen blev et hit

Konfirmander og forældre fik inspiration til tøj, gaver og borddækning

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Det var i perioder temmelig svært at komme rundt til de mange stande, da Brønderslevs forretningsdrivende søndag inviterede indenfor til konfirmandmesse i Landboskolens selskabslokaler.

Både unge og deres forælder var nemlig mødt talstærkt op, og de gjorde hermed det nye initiativ til en succes. En succes, der måske skal gentages næste år, lød det allerede tidligt på dagen fra en af initiativtagerne, Nicolai Sthyr-Nielsen.

- Jeg er positiv overrasket over, hvor meget vi kan gøre, når butikkerne står sammen - det er superfedt.

Nikolaj fortalte, at 150 konfirmander havde vist forhåndsinteresse for konfirmandmessen ved at hente billetter i byens butikker. Og med dem følger selvsagt mor, far og søskende.

- Så vi kan hurtigt få 400-500 mennesker inden for i dag. Det er kanon. Lige nu kunne vi måske godt ønske os et større sted, smilede Nikolaj med et blik ud i den fyldte festsal.

- Men hellere, at vi er lidt presset, end det ser tomt ud.

- Kunsten er så næste år at gøre det endnu bedre. Når vi er færdige her i dag, mødes alle butikker og snakker om, hvad der kan gøres bedre.

Konfirmandmessen var for hele familien og foruden tøj til både mor, far og børn samt hårmode og makeup, var der også inspiration til både borddækning og gaver.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.