Messen på kanten blev tilløbsstykke

For tredje gang blev der udstillet kunst og andet godt på Hotel Hanstholm

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det blev en positiv oplevelse for Kris Henriksen fra Hammel at være på Vandkantsmesse i Hanstholm og han kommer gerne igen til næste år. @ Diana Holm

HANSTHOLM:For de to ildsjæle, Jytte Engholm og Helga Breum, blev lørdag en glad oplevelse.

Ugers anstrengelser med at få aftaler med udstillere fra nær og fjern kulminerede med 67 styk og knap 20 på venteliste og dertil en stadig strøm af gæster til hotellet.

Vandkantsmessen betød også, at alle steder, hvor der kunne parkeres i området var fyldt op og succesen betyder, at de nu skal til at arbejde på at få den fjerde udgave klar.

En af udstillerne var i hvert fald klar:

- Jeg kommer gerne igen, lød det fra Kris Henriksen fra Hammel, der arbejder i læder og som var med i Hanstholm for første gang og for første gang på en messe i det hele taget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.