Messi: Bayern München kan ikke undskylde sig med skader

Lionel Messi mener ikke, at Bayern Münchens mange skader kan bruges som undskyldning i tilfælde af nederlag.

Lionel Messi, tirsdag eftermiddag i Barcelona. Foto: Manu Fernandez/AP/POLFOTO

Lionel Messi, tirsdag eftermiddag i Barcelona. Foto: Manu Fernandez/AP/POLFOTO

Bayern München er hårdt ramt af skader inden Champions League-semifinalen mod FC Barcelona onsdag på Camp Nou, men det kan tyskerne ikke bruge som undskyldning, mener Barcelona-stjernen Lionel Messi.

- Vi har ingen undskyldninger nu, og det har Bayern heller ikke. Jeg ved, de har skader, men Bayern er så stor en klub, at de ikke kan brokke sig over det, siger Lionel Messi ifølge uefa.com på en pressekonference.

For to år siden hamrede Bayern München det spanske førerhold ud af Champions League-semifinalen med samlet 7-0, men den kamp er gået i glemmebogen hos Messi.

- Vi kan ikke lide måden, hvorpå vi tabte til dem sidst, men holdene er anderledes nu, og det vil denne kamp også blive, siger den lille argentiner.

Opgøret bliver et gensyn med Barcelonas tidligere succestræner Josep Guardiola, som nu står i spidsen for Bayern München.

Lionel Messi har ikke holdt kontakten med Guardiola, siden træneren stoppede i klubben, men han forventer en flot modtagelse fra fansenes side rettet mod den tidligere træner.

- Jeg forventer, at fansene hylder Pep (Guardiola, red.), fordi han vandt alt, da han var træner her. Men når kampen går i gang, vil fansene heppe på os som normalt, siger Messi.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.