Messi gør det igen: Matchvinder mod Sevilla

Barcelonas største stjerne blev matchvinder, da topholdet lørdag slog Sevilla fra midten af tabellen med 2-1.

Messi gør det igen: Matchvinder mod Sevilla

Lionel Messi fortsatte sin imponerende målstime i den bedste spanske fodboldrække, da topholdet Barcelona lørdag aften vandt med 2-1 over Sevilla.

Den driblestærke troldmand scorede for 15. kamp i træk i Primera Division, da han efter en time blev matchvinder med målet til 2-1.

Barcelona var næsten altdominerende i kampen hjemme på Camp Nou, men alle chancer blev brændt i de første 50 minutter.

Lionel Messi var selv blandt synderne, da han blandt andet sendte tre frisparksforsøg forbi Sevillas mål.

Kort før første halvlegs udløb slog gæsterne kontra, og på holdets første forsøg lykkedes det Alberto Botia at nå højest til et indlæg i Barcelonas straffesparkfelt og bringe Sevilla foran med 1-0.

Hjemmeholdets forsvar så langt fra overbevisende ud, og det var naturligvis spændende at se, hvordan Barcelona-stjernerne ville reagere på scoringen ovenpå midtugens 0-2-nederlag til AC Milan i Champions League.

Messi og holdkammeraterne lod sig ikke slå ud, og straks fra anden halvlegs start kunne David Villa udligne til 1-1. Angriberen trak fri i feltet og headede et indlæg fra Daniel Alves på højrekanten i mål.

Kort efter scorede Lionel Messi for 15. ligakamp i træk, da han spillede et-to med Cristian Tello i straffesparksfeltet og køligt sendte bolden over målstregen til 2-1.

Messi har nu scoret 302 mål i sine 367 kampe for Barcelona, og i denne sæson er han den suverænt mest scorende spiller i den spanske liga med 38 mål i 25 kampe.

Barcelona topper Primera Division med 68 point. Atlético Madrid har 53 point for en kamp færre på andenpladsen, mens Real Madrid er treer med 52 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.