Messi har skrevet under: Undskylder for dårlig sæson

Lionel Messi underskrev mandag en ny kontrakt med Barcelona og undskyldte overfor fansne for en dårlig sæson.

19. maj 2014 23:36

Lionel Messi satte mandag sin underskrift på en ny kontrakt med FC Barcelona. Samme dag brugte han lejligheden til at undskylde over for klubbens fans, der hverken har kunnet juble over mesterskab, pokaltriumf eller Champions League-succes i den netop afsluttede sæson.

Lørdag missede holdet chancen for at vinde det spanske mesterskab, da det ikke lykkedes at vinde den sidste ligakamp hjemme mod Atlético Madrid, der i stedet blev mester.

- Jeg vil bare sige undskyld til alle Barcelonas fans og love dem, at det kommende år vil yde klubben retfærdighed, og vi vil opnå store ting.

- Vi havde en mulighed for at opnå noget stort i den sidste kamp, men vi formåede ikke at gribe chancen, siger Lionel Messi ifølge AFP.

Det er endnu ikke oplyst, hvor længe den nye kontrakt gælder. Men i forvejen havde Messi kontrakt med Barcelona indtil sommeren 2018.

- Det er Barcelona, der afgør min fremtid, men min beslutning er at fortsætte, da jeg stadig fornemmer, at klubben føler hengivenhed til mig.

- Var det ikke tilfældet, ville jeg kigge efter en anden løsning, fordi jeg vil det bedste for denne klub, lyder det fra Messi.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...