Messi-hattrick mod Valencia rakte til heldig Barca-sejr

Valencia fik skabt spænding om resultatet, efter at Lionel Messi havde bragt Barcelona foran med 3-0.

Messi-hattrick mod Valencia rakte til heldig Barca-sejr

FC Barcelona var tæt på at smide en sikker sejr væk, da det spanske mesterhold søndag gæstede Valencia i Primera Division.

Gæsterne bragte sig i første halveg foran med 3-0 på tre scoringer fra superstjernen Lionel Messi, der var det centrale omdrejningspunkt i Barcelonas opvisning.

Det var nyindkøbet Neymar, der lagde op til argentinerens sidste scoring, med en frispilning fra venstrekanten. Den betød, at Messi fem minutter før pausen kunne sende bolden i mål til 3-0.

Mens publikum i Valencia måske sad med bange anelser omkring, hvordan kampen ville forme sig imod gæsternes stjerneduo i de sidste 50 minutter, så tog opgøret en ganske uventet drejning.

Før pausen lykkedes det Helder Postiga at reducere to gange for hjemmeholdet, der kæmpede for at fuldende et fremragende comeback i hele anden halvleg.

Lionel Messi havde flere muligheder for at øge Barcelonas føring, men 4-2-målet kom aldrig, og derfor opstod der flere gange panik i gæsternes bagkæde. Valencia havde blandt andet et skud på stolpen i slutfasen.

FC Barcelona topper Primera Division foran Atlético Madrid, Villarreal og Real Madrid, der alle har ni point efter de tre første spillerunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.