Messi og Barcelona i flyvende start

Storklubben massakrerede stakkels Real Sociadad i La Liga-åbningen

Lionel Messi (med nr. 10) tiljubles af Pedro Rodriguez (tv) og Carles Puyol efter et af sine to mål mod Real Sociedad. AFP PHOTO / JOSEP LAGO

Lionel Messi (med nr. 10) tiljubles af Pedro Rodriguez (tv) og Carles Puyol efter et af sine to mål mod Real Sociedad. AFP PHOTO / JOSEP LAGO

BARCELONA:Den nytiltrådte FC Barcelona-træner Tito Vilanova fik søndag aften en perfekt start i storklubben, da mesterskabsbejlerne på hjemmebane vandt 5-1 over Real Sociedad i Primera Divisions første spillerunde.

Overraskende var det ikke, og det var heller ikke overraskende, at Lionel Messi bidrog med mål. Der var kun spillet et kvarter, da Messi allerede havde noteret sig for sine to første sæsonmål i ligaen.
Den argentinske stjernespiller, som de seneste mange sæsoner har scoret mål efter behag, nettede til 2-1 og 3-1. Hæsblæsende underholdning for de fremmødte fans på Camp Nou.
Noget uvant var det anfører Carles Puyol, der bragte værterne foran 1-0 efter få minutters spil, da han headede et hjørnespark i mål.
Gæsternes Gonzalo Castro udlignede kort tid efter til 1-1, inden Messi overtog scenen og lod sit verdensberømte venstreben lyne to gange.
Efterfølgende handlede det blot om, hvorvidt Messi ville score hattrick. Argentineren havde rigeligt med chancer til at score igen, men han måtte nøjes med de to mål til at begynde med.
Pedro Rodriguez og David Villa scorede til 4-1 og 5-1 for Barcelona, der også havde den 21-årige spanier Cristian Tello på venstrekanten som en af de bedste på banen. Tello lagde op til to mål og bliver spændende at følge i sæsonen.
Sejren var ekstra god for FC Barcelona, eftersom ærkerivalen og de forsvarende mestre fra Real Madrid tidligere søndag indledte sæsonen med 1-1 hjemme mod Valencia.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.