Messi runder mål nummer 300

Dobbelt målscorer i Barcelonas 2-1 sejr

Lionel Messi førte igen Barcelona til sejr. Foto: Scanpix

Lionel Messi førte igen Barcelona til sejr. Foto: Scanpix

GRANADA:Lionel Messi scorede sit mål nummer 300 og 301 i Barcelona-trøjen, da han lørdag aften var hovedårsagen til, at mesterskabsfavoritterne hentede en 2-1-sejr i en svær udekamp i Granada.

Den lille argentiner har blot brugt 365 kampe til at nå det runde måltal, og hans to mål i anden halvleg reddede Barcelona, der ellers var på hælene mod det hårdt arbejdende hjemmehold.

Granada, der for to uger siden besejrede Real Madrid, viste sig nemlig på ny som en vanskelig modstander hjemme på Estadio Nuevo Los Cármenes.

Sejrsmål på frispark

Den nigerianske angriber Odion Ighalo bragte sydspanierne foran efter 26 minutter, og det lykkedes at holde Barcelona på afstand indtil pausen.

Men ligaens suveræne førerhold fik styr på tingene i anden halvleg, hvor Messi fortsatte det utrolige målshow, han har holdt kørende gennem hele sæsonen.

Kort efter pausen udnyttede han en returbold fra Granadas målmand Toño Martinez, og med godt et kvarter tilbage scorede han det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet, da han skruede et frispark direkte i nettet.

Dermed er den farlige herre oppe på 37 mål i 24 kampe i den spanske liga, hvilket er en del af forklaringen på, at Barcelona nu fører Primera Division med 15 point foran Atlético Madrid, der dog har spillet en kamp mindre./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.