Arentsminde

Mester i petanque

svend poulsen, petanquemester i Arentsminde 2008, får her overrakt klubmesterdiplom af AIF-petanquekoordinator Harry Jensen (til højre).

svend poulsen, petanquemester i Arentsminde 2008, får her overrakt klubmesterdiplom af AIF-petanquekoordinator Harry Jensen (til højre).

ARENTSMINDE:Petanqueafdelingen i AIF har markeret sæsonafslutningen med et fint lille arrangement, hvor størstedelen af klubbens petanquemedlemmer deltog. Arrangementet blev indledt med en lille turnering, hvor der blev spillet doublekampe på tid. Derefter var der afslutning i AIF's klublokaler, og her var der ros og ris for den forgangne sæson samt forslag til den nye sæson. I forbindelse med afslutningen blev der budt på kaffe og smørrebrød. I forbindelse med afslutningen var der stor spænding om, hvem der skulle blive klubmester 2008. Det afgøres efter den omfattende turnering, der løber over det meste af sæsonen, og hvor alle møder alle, hvilket medfører, at der spilles tæt på 300 kampe. Klubmester blev Svend Poulsen, Øland, med Louise Holmenlund og Anne-Grethe Søborg på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Petanquesæsonen har været utrolig god for AIF. Udover fem holds deltagelse i DGI's Limfjordsturnering har der været deltagelse i en række DGI-landsdelsstævner. I single blev Svend Poulsen landsdelsmester, i double blev det til en sjetteplads for ægteparret Anne-Grethe og Niels Jørn Søborg, og desuden opnåede de samme tre spillere en flot andenplads i mesterskaberne for triple-hold. For første gang fik petanqueafdelingen desuden mulighed for at deltage i landsmesterskaberne for seksmandshold. Deltagelsen førte til en beskeden tolvteplads for AIF-holdet bestående af Louise og John Holmenlund, Anne-Grethe og Niels Jørn Søborg, Joan Nielsen og Svend Poulsen.jd