Mester sagde tak

DM-vinder fra Hjørring holdt fest for hjælpere og sponsorer

Den danske mester Steffen Lindgren Hansen og teamleder Ivan Lindgren Hansen overrakte en fotocollage med indtryk fra sæsonen til direktør Jørgen Jensen fra Agidon og ThermIT. Foto: Vagn Ole Møller Andersen.
Hjørring 21. september 2015 12:44

HJØRRING: Hjørrings danske mester de seneste tre år i træk i motorsportsklassen Syver Race, Steffen Lindgren Hansen, holdt forleden fest i garagen for at sige tak til såvel sponsorer som mange andre, der på den ene eller anden måde har støttet Team Lindgren til endnu et flot mesterskab.

- Vi er utrolig glade for opbakningen fra vore sponsorer, som i år har været IT-konsulentvirksomheden Agidon og søsterselskabet ThermIT samt Garant Hjørring. Uden dem havde vi ikke kørt endnu et dansk mesterskab hjem til Hjørring, siger teamleder Ivan Lindgren Hansen.

Han kunne foruden en række flotte ord overrække sponsorerne en fotocollage med indtryk fra sæsonen.

- Til næste sæson, hvor der kommer endnu flere biler og dermed konkurrenter i klassen, håber vi at få flere sponsorer. Vi satser nemlig på også at vinde det skandinaviske mesterskab i klassen, og det havde vi gjort i år, hvis vi havde haft økonomi til at deltage i det afgørende løb i Norge. Det havde vi ikke og måtte stille os tilfredse med endnu en tredjeplads, siger teamlederen.

Der var i år stor spænding til det sidste, før Steffen Lindgren Hansen for nogle uger siden genvandt det danske mesterskab med op til knap 200 kilometer i timen på langsiden. Før søndagens sidste heat på Ring Djursland kunne fire kørere stadig nå at vinde DM, men det lykkedes Hjørring-køreren at vinde begge de to sidste heat i år og dermed et nyt mesterskab.

- For et par måneder siden var jeg kun nummer fire, så der var måske lidt for meget spænding denne gang. Vi er klar til også næste år at give konkurrenterne baghjul, siger den danske mester fra Team Lindgren og Hjørring Automobilsportsklub.

På overfladen ligner alle biler i klassen Syver Race Colin Chapmans hæderskronede Lotus Seven-model, og det er den model, hvis grundopbygning alle de deltagende biler skal følge.

Colin Chapman designede også en bil med helkaros, som han kaldte Seven Eleven, og den redesignede nordmændene for nogle år siden og deraf kommer navnet Seven Eleven, som er den type racerbil, Steffen Lindgren Hansen kører i.

Steffen Lindgren Hansens bil er i de kolde vintermåneder forbedret og vedligeholdt hjemme i garagen i Skallerup hos team-leder Ivan Lindgren Hansen, som er far til racerkøreren. I Team Lindgren er Ivan Hansens bror, Per Hansen, mekaniker.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...