Mesterbageren køber af Jacobsen Bageri

Overtager bageriet i Jernbanegade i Støvring og brødudsalget på Torvet i Skørping og i Meny i Støvring, men ikke brødudsalget i City Centret

Ole Jensen og Lars Pauli (foto)
Mesterbager Ståle Pedersen og hustruen Tina Mogensen har her i sommer købt Jacobsens Bageri i Støvring, der også omfatter et brødudsalg i Meny i Støvring og på Torvet i Skørping.
Handel og service 4. juli 2018 08:33

STØVRING: 10 år efter at Ståle Pedersen og hustru Tina Mogensen overtog bagerbutikken på Viborgvej 13 i Støvring har de nu her i sommer også overtaget Jacobsens Bageri i Jernbanegade i Støvring samt brødudsalget på Torvet i Skørping inklusiv personalet.

- Vi har dog ikke overtaget brødudsalget i City Centret på Hobrovej her i Støvring, som Kirsten og Hartvig Jacobsen dog selv har valgt at lukke, fortæller Tina Mogensen.

Dermed står stueetagen i centret efter hånden tæt på gabende tomt efter at Meny i marts 2017 valgte at flytte til nye og større rammer på Bytorvet.

Her har Jacobsen Bageri indtil 1. juni i år siden åbningen også haft et brødudsalg, som Mesterbageren nu fortsætter.

I forvejen leverer Mesterbageren dagligt friskbagt brød til en række lokale købmænd og virksomheder i Himmerland.

Dertil kommer siden 2015 en butiksafdeling af bageriet i SuperBrugsen på Hobrovej i Støvring med egne ekspedienter og bageovn samt de sidste fire år også driften af en bagerbutik i Vejgaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...