Mesterbageren køber af Jacobsen Bageri

Overtager bageriet i Jernbanegade i Støvring og brødudsalget på Torvet i Skørping og i Meny i Støvring, men ikke brødudsalget i City Centret

Ole Jensen og Lars Pauli
Mesterbager Ståle Pedersen og hustruen Tina Mogensen har her i sommer købt Jacobsens Bageri i Støvring, der også omfatter et brødudsalg i Meny i Støvring og på Torvet i Skørping.
Handel og service 4. juli 2018 08:33

STØVRING: 10 år efter at Ståle Pedersen og hustru Tina Mogensen overtog bagerbutikken på Viborgvej 13 i Støvring har de nu her i sommer også overtaget Jacobsens Bageri i Jernbanegade i Støvring samt brødudsalget på Torvet i Skørping inklusiv personalet.

- Vi har dog ikke overtaget brødudsalget i City Centret på Hobrovej her i Støvring, som Kirsten og Hartvig Jacobsen dog selv har valgt at lukke, fortæller Tina Mogensen.

Dermed står stueetagen i centret efter hånden tæt på gabende tomt efter at Meny i marts 2017 valgte at flytte til nye og større rammer på Bytorvet.

Her har Jacobsen Bageri indtil 1. juni i år siden åbningen også haft et brødudsalg, som Mesterbageren nu fortsætter.

I forvejen leverer Mesterbageren dagligt friskbagt brød til en række lokale købmænd og virksomheder i Himmerland.

Dertil kommer siden 2015 en butiksafdeling af bageriet i SuperBrugsen på Hobrovej i Støvring med egne ekspedienter og bageovn samt de sidste fire år også driften af en bagerbutik i Vejgaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...