Mestersangerne kommer i Den gamle biograf

3. oktober 2016 06:00

Søndag eftermiddag 9. oktober i Den Gamle Biograf i Mariager viser Teaterkredsen Mariagerfjord: Mestersangerne på Møllegården - Når opera kommer til Korch - en folkekomedie i bedste Morten Korch stil.

- Forestillingen er blevet til i samarbejde med Den Ny Opera og det kendte FIGAROS, forklarer Kirsten Hjarnø Mathiassen fra Teaterkredsen Mariagerfjord: - Vi glæder os allerede!

Roller spilles af sangerne Lisbeth Kjærulff og Hans Dueholm og det store tonefilmsorkester udgøres af ingen ringere end Allan Dahl Hansen, som vi kender fra andre forestillinger, der gennem flere år har moret og underholdt os ud over alle grænser her i Mariagerfjord.

Handlingen foregår langt ude på landet, - der hvor man er dus med himlens fugle ligger Møllegården. Men den gamle slægtsgård trues af tvangsauktion, og den unge bondepige Bente Munk og hendes syge mor risikerer at blive sat på gaden. På Kærgården står det ikke meget bedre til. Godsejer Henriksen er syg og søger efter livstegn fra sønnen William, som var forlovet med Bente Munk. William forsvandt for mange år siden, og siden har ingen hørt fra ham.

I kulissen lurer Williams yngre bror, den spilleglade og drikfældige Erik og hans lumske kone Henriette.

Kan et hestevæddeløb vende det hele til idel lykke? Kan kendte operatoner smelte de ondes hjerter? Vil kærligheden sejre til sidst, og hvad siger grisene til det hele? Kendte opera- og operettearier som "Vilja-sangen", "Faderens arie" fra Traviata og "Habaneraen" fra Carmen blander sig med sange som "Er du dus med himlens fugle", "Pigelil" og "Du er min øjesten".

Og når Figaros tilsætter sin sædvanlige komik er der garanti for en morsom eftermiddag, hvor der i pausen kan købes kaffe/vin/kage.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...