Mestre slog Bedsted

Marienlyst var skarpere i angrebsspillet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bedsted kæmpede søndag en brav kamp, men offensivt kunne thyboerne ikke hamle op med udeholdet fra Marienlyst. Her blokeres Anders Riis. Foto: Ole Iversen

BEDSTED:De forsvarende danske mestre fra Boldklubben Marienlyst slog søndag ligaherrerne fra Bedsted KFUM med 3-0.

Hjemmeholdet fra Bedsted kæmpede ellers bravt ligakampen igennem mod storfavoritten, og faktisk lyver cifrene på 18-25 og 16-25 i de to første sæt en smule.

- Jeg synes faktisk, vi var tættere på i de to første sæt, siger cheftræneren i Bedsted KFUM Flemming West, som mener, at især udeholdets offensive kvaliteter blev afgørende for kampudfaldet.

- De var skarpere i angrebsspillet, så de vandt, opsummerer cheftræneren kampen, hvor Bedsted til glæde for Flemming West spillede friskt til og var mere end tæt på at tage kampens tredje sæt, der endte 25-23 til mesterholdet fra Fyn.

- Alligevel kan vi godt ærgre os over, vi ikke fik et sæt. Det synes jeg faktisk, vi havde fortjent, fortæller cheftræneren.

Han har fra sidelinjen kunnet se sit hold præstere godt mod topholdene i denne sæson, mens det har knebent lidt mere mod mere jævnbyrdige modstandere.

- Vi skal overføre nogen af de ting, vi kan imod topholdene til kampene imod de hold, der ligger omkring os, siger Flemming West og tror, at det især skyldes det mentale, at holdet har nemmere ved at præstere på højeste niveau mod større modstandere.