Hobro IK

Mestrene bankede Hobro i målrigt opgør

Nordjyderne rejste sig i anden halvleg, da FC Midtjylland cruisede mod storsejr

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Lørdag lignede det endnu en øretæve til Hobro efter sidste uges store nederlag til AaB. Men en god anden halvleg af nordjyderne gjorde, at FC Midtjylland kun vandt 5-2 i Herning.

10 minutter inde i kampen faldt det første af mange mål. Et langt indkast i venstre side fra Kian Hansen fører til tumult foran målet, og Tim Sparv sparkede den fladt ind over målstregen.

Efter 20 minutter skulle Midtjylland have været mere foran i forhold til chancer, men det var først i det 24. minut, at de udbyggede.

Et hovedstødsmål af Marc Dal Hende kom efter et indlæg af Awer Mabil fra venstrekanten.

10 minutter senere sparkede Jakob Poulsen et frispark ind i Hobro-feltet. Efter en dårlig parade af Jesper Rask kunne Midtjyllands Rasmus Nicolaisen gøre det sikkert til 3-0.

Kort før pausen gjorde Tim Sparv det så til 4-0 fra kanten af feltet, da han uopdækket satte venstrebenet på et fladt indlæg.

I starten af anden halvleg udbyggede Midtjylland næsten igen. Men Frans Putros reddede bolden på stregen - med, hvad der lignede armen.

Hobro kom derimod til deres første store chance kort efter. Vito Hammershøy-Mistrati sendte Julian Kristoffersen i en friløber. Angriberen løb selv fra midten af banen og ned til feltet, hvorfra han sparkede den ind til 4-1.

Håbet begyndte at spire igen, da Nicholas Gotfredsen kort efter brød igennem på højre kant. Herfra fandt han ind i feltet og lagde den af til Mikkel M. Pedersen, som satte Vito Hammershøy-Mistrati op til mål. Herfra drønede midtbanespilleren bolden op i målhjørnet til 4-2.

I det 72. minut ødelagde Paul Onuachu dog drømmene igen. I en duel med Rasmus Minor kom han højest og headede mestrene tilbage til en tremålsføring efter et frispark.

I kampens døende minutter var Mathias Haarup tæt på at reducere for Hobro. Men langskuddet ramte stolpen, og opgøret sluttede altså 5-2.

Dermed indtager Hobro fortsat sidstepladsen i Superligaen og har ikke vundet i seks ligakampe i streg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.