EH Aalborg

Mestrene knuste EH Aalborg

EH Aalborg kunne ikke stille noget op imod København Håndbold

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

EH Aalborg jagter de første point i damernes håndboldliga, HTH Ligaen. Modstanderen er København Håndbold.Foto: Laura Guldhammer

HÅNDBOLD:Det er stadig ikke blevet til point for EH Aalborg i denne sæson i HTH Ligaen, men det var nok heller ikke i onsdagens tv-kamp, at det var forventet, at nordjyderne ville skaffe sæsonens første af slagsen.

En hjemmekamp mod de forsvarende mestre viste sig ikke overraskende at være for stor en mundfuld. Og de forsvarende mestre endte med en helt sikker sejr på 37-29 i Nørresundby Idrætscenter.

De to mandskaber fulgtes ad i kampens indledende fase, men langsomt og sikkert begyndte de forsvarende mestre at trække fra - mål for mål til de opbyggede et forspring på seks scoringer, der holdt til pausen.

Trods en meget stor indsats af EH Aalborgs tre startende bagspillere, der virkelig gjorde det flot i offensiven, var holdet især overmatchet på fysikken, hvor gæsternes ekstremt høje midtzone gjorde livet surt for hjemmeholdet.

Selvom EH Aalborg kom godt ud til anden halvleg og kortvarigt fik differencen ned til fire mål, trak gæsterne hurtigt fra igen, og deres sejr var aldrig i fare i en kamp, hvor København allerede efter 13 minutters spil af anden halvleg havde nået 30 scoringer.

Så betød det ikke så meget, at EH Aalborg havde en af deres bedste offensive indsatser i sæsonen, hvor Laura Damgaard, Julie Jensen og Line Berggren Larsen tilsammen bidrog med 25 scoringer fra bagkæden.

EH Aalborg møder næste gang Herning-Ikast Håndbold i endnu et svært opgør, og derefter venter tre nøgleopgør mod Viborg, Ajax og Skanderborg, der er rækkens tre øvrige bundhold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.