Mesut Özil om Real Madrid-exit: Ancelottis skyld

Skiftet fra Real Madrid til Arsenal var nødtvunget, siger tyskeren, der ikke følte sig værdsat af sin træner.

Mesut Özil om Real Madrid-exit: Ancelottis skyld

Den nytiltrådte Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er grunden til, at Mesut Özil mandag skiftede fra den spanske storklub til Arsenal.

- Jeg var sikker på, at jeg ville blive i Real Madrid. Men så gik det op for mig, at jeg ikke havde tilliden fra træneren eller ledelsen alligevel, siger Özil til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

- Jeg er en spiller, som har brug for tillid, og jeg så, at den ville jeg få i Arsenal, og det er derfor, at jeg skiftede, forklarer den 24-årige midtbanespiller.

Handlen kostede Arsenal 42,5 millioner pund - svarende til 375 millioner kroner. Det er ny transferrekord for London-klubben.

Özil har de seneste år været en af de bedste spillere for Real Madrid. Alene i de seneste to sæsoner har har stået bag 31 målgivende afleveringer i ligaen - mere end nogen anden spiller. Og samarbejdet med Cristiano Ronaldo har været fremragende.

Tyskeren glæder sig nu til samarbejdet med Arsenal-manager Arsène Wenger.

- Han giver mig en tro på, at jeg kan udvikle mig endnu mere, og det er godt, for jeg vil være i topform til VM næste år, siger Özil.

Midtbanespilleren bliver en del af en trio af tyskere i Arsenal. I forvejen er Per Mertesacker og Lukas Podolski på kontrakt i klubben.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.