Mesut Özil om Real Madrid-exit: Ancelottis skyld

Skiftet fra Real Madrid til Arsenal var nødtvunget, siger tyskeren, der ikke følte sig værdsat af sin træner.

Mesut Özil om Real Madrid-exit: Ancelottis skyld

Den nytiltrådte Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er grunden til, at Mesut Özil mandag skiftede fra den spanske storklub til Arsenal.

- Jeg var sikker på, at jeg ville blive i Real Madrid. Men så gik det op for mig, at jeg ikke havde tilliden fra træneren eller ledelsen alligevel, siger Özil til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

- Jeg er en spiller, som har brug for tillid, og jeg så, at den ville jeg få i Arsenal, og det er derfor, at jeg skiftede, forklarer den 24-årige midtbanespiller.

Handlen kostede Arsenal 42,5 millioner pund - svarende til 375 millioner kroner. Det er ny transferrekord for London-klubben.

Özil har de seneste år været en af de bedste spillere for Real Madrid. Alene i de seneste to sæsoner har har stået bag 31 målgivende afleveringer i ligaen - mere end nogen anden spiller. Og samarbejdet med Cristiano Ronaldo har været fremragende.

Tyskeren glæder sig nu til samarbejdet med Arsenal-manager Arsène Wenger.

- Han giver mig en tro på, at jeg kan udvikle mig endnu mere, og det er godt, for jeg vil være i topform til VM næste år, siger Özil.

Midtbanespilleren bliver en del af en trio af tyskere i Arsenal. I forvejen er Per Mertesacker og Lukas Podolski på kontrakt i klubben.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst