Meta Fuglsang: Rystende ledelsesstil

Det populære medlem af SF's landsledelse, Meta Fuglsang, er rystet over Krag-fløjens angreb på Vilhelmsen.

Meta Fuglsang: Rystende ledelsesstil

Der var ingen over og ingen ved siden af Meta Fuglsang, da SF's fodfolk i foråret valgte nye medlemmer til den magtfulde landsledelse.

Fuglsang strøg ind på en suveræn førsteplads til et sæde i landsledelsen, men alligevel blev hun vraget til posten som partiets næstformand.

Og nu skyder stemmeslugeren så med skarpt overfor modstanderne af formandskandidat Annette Vilhelmsen.

Det sker i kølvandet på, at det er kommet frem, at Annette Vilhelmsen i foråret stemte blankt, da landsledelsen skulle give mandat - eller rettere: skrive under på et mandat - til regeringens økonomiske politik.

- Det er jo en ikke-historie. Den rigtige historie er ikke, at Annette stemte blankt. Den rigtige historie er, at vi blev præsenteret for noget, der blev kaldt et mandat, men som allerede var forhandlet færdig, siger Meta Fuglsang.

- Det viser jo med al tydelighed, at der er brug for lidt frisk luft i den ledelse, siger hun.

Meta Fuglsang taler især dunder mod selve lækket af Vilhelmsens stemmeafgivning ved et internt møde - et læk, som hun tilskriver personer på Vilhelmsens modkandidat Astrid Krags fløj.

- Dem, der rejser problemerne omkring regeringsdeltagelsen, er jo ikke Annette. Hvis der er nogen, der skaber manglende stabilitet, så er det dem, der tager denne her diskussion op, siger hun og fortsætter:

- Det viser mere om, hvad man er parat til at gøre for at få sin egen kandidat valgt, end det handler om Annette Vilhelmsen. Det er rystende, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.