Metal Festival: Eksperter anbefaler disse koncerter

Bered dig på the big mean metal machine, når der torsdag, fredag og lørdag er Aalborg Metal Festival på Studenterhuset.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Brødrene Mikkel og Morten Sandager fra Aalborg har optrådt med daværende dødsmetalband Mercenary i hele verden – og to gange til Aalborg Metal Festival. Morten er for øjeblikket på verdensturné som musiker i Pretty Maids, der kommer med et nyt album til februar. Mikkel er ved at lægge sidste hånd på et endnu ikke offentliggjort projekt med amerikanske Steve Smyth (tidligere Nevermore, Testament og Forbidden).

Brødrene har faktisk så travlt med at holde metalmaskinen kørende ude i verden, at de til stor ærgrelse ikke selv kan komme til festivalen - for de er enige om, at programmet holder 100. ANR har bedt dem tjekke programmet ud, og her er kommentarerne fra Mikkel Sandager:
-Et navn skiller sig ud fra de andre, og det er Devin Townsend. Hans musik er noget af det mest fantastiske, teatralske og storladne, der findes. Kæmpe symfoniske kompositioner og den mest karismatiske og unikke stemme inden for genren. Han er sagnomspunden og genial.

Teknisk metal

Gojira er super fed teknisk metal og er også helt unikt på sin egen måde.

Danske Raunchy er stadig det fedeste danske metalband. Den titel har de efter min bedste overbevisning haft i ti år: Det er melodeath på den absolut fedeste måde - Sindssygt hårdt og vanvittigt melodisk: Den ultimative kombi.
Essence er ét af de danske up and coming acts, man skal kigge nærmere på. De har virkeligt potentiale.

Fed festival

Morten Sandager erklærer sig helt enig og tilføjer:

- Især Raunchy ville jeg gerne have set igen. Og at de også får besøg af hele line up’et fra årets Headbanger’s Ball Tour er jo bare totalt fedt.
Essence har rigtig fået gang i hjulene og er nogle rigtig gode drenge, der spiller fedt.
Begge håber de, at dette års metal-maniacs giver den max gas, og alle får den fedeste festival.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.